EN jävla gnälling

TOTALT ovärdig

Jag går igenom alla intressanta OCH ointressanta album på face. Rätt många bilder.

SEN.

Jag sitter på mitt SUPERvarma rum, har feberkänningar och försöker lyssna på musik (spelar spindelharpan). Grejen är att jag är lika BLIND som Mary ingalls. OCH får sitta i en sån obekväm ställning att jag blir svett i nackvecket.

DET bästa med spotify just nu är att det kommer upp förslag på musik you may like. MEN det kommer bara upp techno. Lyssnar jag på det mycket eller? Typ som när vegetarianmamma få rabatt på falukorv FRÅN ICA. HALLÅ liksom.

Idag har jag varit fett lat TVÅ gånger. MEN omständigheterna har varit så att jag INTE kunnat lata mig. Ju mindre jag gör desto latare blir jag.  Latheten på min högra axel vinner alltid över det dåliga samvetet som sitter på vänster. Två ton hö iaf.

JAG är fortfarande SJUK och har vallningar. Ålderdom/sjukdom svårt att veta.

MEN GE MIG en bra BOK eller en bra skiva, STIMULANS. Jag vill ha vackra saker, KÄNNA att det är vackert. Men jag är bara BLIND. Blinddöv och bitter.

Nu ska jag återförenas med mamma som skällde på allt i sin väg förut. Bland annat min skitiga-kläder-i-hallen-hög. JAJA.

I morgon. SLÄPPA UT. KLIPPA, SKO, TA IN. SVETTAS. jaja jag är iaf arbetslös... AHHHA!!!!!


SYKLING

Ibland kan man må som en häst som ska åka transport och är nervös.
Jag har aldrig mått så här dåligt efter en festival förut. Jag håller på att bli gammal.

OK men jag samlade kraft och lade in bilderna på datorn.. DÅ längtar jag ändå tillbaka.



Notera den stora ingången, början på förfallet.





BARA EN langos åt jag.




YEAH. HÅRD. Eftersom det tar typ fem miljoner ljusår att lägga upp bilder är det slut på det roliga här. OCH jag har fett ont i ryggen. Gammal.

Annars då, Jag får inte vara så jävla negativ. ELLER?

Det som var störande med festivalen var alla dessa machomän som lockas av TYP volbeat, stadskänslan, att skrika KUK, att spänna sina skal, att ragga på alla i randig tröja, och att dra ned den SÅ accepterande stämning som annars brukar råda på festival. Alltså alternativa människor är mera ödmjuka, ärligt busiga och trevliga. Typ det var en festival i KRETI och PLETIS tecken.

Jag är ju så jävla unik också.

NEJ men jag MÅSTE lägga in en bild till.  


DET är det roligaste på hela festivalen. LÄTT. En meny med rätter som bla.

*sykling med bambooo å kokosmjölk cully
*festande räkor
*sykling med S-eeew nötter
*sykling +baguette+ jordnöttsås= PARTY
*lisnullar med egg & sykling

Vi åt den sista, lisnullar. OCH grejen är att det var svenskar som jobbade i tältet.


AND LOVE

PEACE.

Ok fett laddad. Packandet är ett jävla gissel som vanligt. JAG LÄNGTAR.

Nu väntar sillkvällsmat här. MEN gud sö gött. Ägg med kaviar och gräslök.


Det kommer iaf att bli så JÄVLA mycket roligare än DENNA kyrkan.

Morgonstund

Wohow, idag har jag vaknat klockan tre.

Läste ett tag och funderade på att gå ut och gå men var för lat.
Gick upp klockan fem, hämtade tidningen och gjorde en äggröra med tryffel plus eget riddarbagerietbröd med västerbotten- yeah. lyx helt i min ensamhet, helt utan smaskande förälder.  
Försökte mig på korsordet, men det var för svårt. Jag hatar just den typen av korord. Dåliga frågor, typ vad står det på palestinas bilar, INTE fan vet jag. Det är sånna korsord som man måste använda fuskboken till. Jag hatar att slå upp saker.
SEN läste jag sommarföljetongen i nwt. Den börjar med en äckligt beskriven sexakt/våldtäkt, där grenarna slingrar sig över sjöns spegelblanka vatten. Jaha ja. 

Igår var en dag av fetdamp SLASH ångest. Jag hade ångestdampen med mig ända fram till att det blev dags att åka till stallet. DÄR släppte den som tur var.
Sen träffade jag en "dealer" i den lokala videouthyrningsbutiken.
Sen kollade vi på benjamin buttons liv och ångesten kom tillbaka.
Sen kom jag hem och hittade hela hallen överbelamrad med 7,2 or.

OJOJ TÄNK sån tur att lillebrodern har en storasyster som BRYTIT mina föräldrars alkohol-IS säger jag bara. Inte ens jag skulle få för mig att dumpa 4 kubikmeter blanddricka och öl i hallen. Men sen lever han ju ett "äckligt liv " också.

Nu är det dags att cykla till stallet. ÄNTLIGEN. Idag väntar storstädning av boxen, NOOOOOOOOOOOOOOOOOO. 
P3 dokumentär ÄR det nya LIVET.

MEN vad är detta? JAG är ju helt klädd i beige.


Tokigt

Stalljour idag, midsommardagen, och jag trodde att jag skulle dö. Halv sju var jag liksom där redo att vara social.

Jag skulle kunna lägga upp lite tokiga bilder från gårdagen, men jag känner mig jävligt otokig just nu. Svulst-stadiet.
Mina instinkter när det gäller mat funkar inte anno 09- Ett obegränsat utbud slutar alltid som häst på grönbete. ÄT ÄT ÄT- En häst kan dock oftast konsten att sluta när den blir mätt.

En slöhet av för mycket mat är partykiller no 1.
"Förr i värla" var det svårt att dosera rätt mängd alkohol, men det var ju so last year. Jag får hoppas att jag på peace and love inte får för mig att äta mat från marken. DÅ ska jag nog lyckas få EN topp iaf.  

Efter stallet idag tog jag en powernap på fyra timmar. Sen vaknade jag upp och var FETT bitter. Sådär långsint arg så man söker i minnet efter gamla groll bara för att göda sin ilska. Ilskan VÄXTE. Men tillslut skärpte jag väl till mig och lyckades fokusera all bitterhet på 17e maj. Döda känner jag.

PÅ tal om groll så är jonthan johansson den bästa som kommer till festivalen.

JA jag vill köpa.

Degig

Idag var stallet HELT outhärdligt. HÄSTAR i panik, barn, forna "fiender", monotona röster och REGN.

Häst i panik= gnägg på högsta decibel, hovskrapande, HYSTERISKT trampande.

Barn som ska gulla med hästar i panik i ett alldeles för litet stall är en DÅLIG kombination. 

OCH så vidare. Tröttsamt.

Ibland är det så fint att vara ensam i stallet, liksom bra musik, en grep och bajs. MERA behöver man inte för att vara lycklig.

Jag läser en oändlig bok nu. Man läser och läser men den tar aldrig slut. I boken beskrivs kvinnan som en DEG. När den är ung, är den formbar, och liksom SVÅR att få grepp om, sen stelnar den med åren- och får sin form. Typ.
Jag är den överjästa degen, som aldrig kan få en fin skorpa vid gräddning. Som bara VÄNTAR. Kom och "rundriv" och forma till en baguett TACK.


Jag ska gå ner och sätta en deg nu tänkte jag. I morgon är det messômmôr, en förFEST inför PEACE AND LOVE.


Kollar in artisterna inför peace and olove OCH yeah right va jag längtar till VOLBEAT, eric hassle och lykke li. * ironi*

Helt tokigt




Alltså ett sånt här fynd gör man bara en gång i livet. TROR man, ända tills man åker till estlandshjälpen i Exär och hittar ett lila regnställ för bara SEXTIO kronor. MEN det ska ju inte BLI regn på peace and love.




HÄR är pizzan, det är toppmurklor, ruccola, tryffelmajonäs, och LÖK. Det är liksom nästan löken som är det godaste av ALLT. MEN yes.

Nu ska jag betala för kalaset.

Idag har jag städat en box med ett ÅRS vattenförbrukningsrester. DVS, KISS i neonröd färg. Hela 22 rågade kärror a 90 l. Texas säger mig att det blir 1980 liter kiss, NÄSTAN två KUBIKMETER. Det är så med pessmärrör.

FETSIVALFESTIVALFESTIVALFETSIVALFESTIVALFESTIVALFETSIVALFESTIVALFESTIVALFETSIVALFESTIVALFESTIVAL

MEN ÅHHHHHHHHHHHHH GLÄDJE I HÄNDERNA!!!!

Detta fält måste fyllas i

IDAG har jag åkt BUSS jag,

-vart ska du? frågar Käck busschaffis
-Jag ska till Hagfors, typ
-Vill du verkligen det?
-ja.. jag har väl inget annat val...?

Hahah MEN borta bra, MEN gud det är allt sö vackert MED rådasjön och mammas plantör. Att åka förbi sunnemo med EN JIM morrison som sjunger. Ibland känner man hur vackert det är. Man liksom KÄNNER det och uppfylls av lyckan, Naturens vackerhet, SKÖNHET.

Det är ju så viktigt med perspektiv. Just nu vill jag ha ett perspektiv på min ledighet.

Stockholm och Uppsala, JAG HAR ÄTIT DEN GODASTE MURKELPIZZAN. Men annars var det bra, och jag har köpt en fulsnygg tröja från stadsmissionen. BILDER KOMMER så håll ut alla 350 läsare. TYP. eller nästan.

STÖRSAM GIRL.


Klänning

I natt har jag drömt mardrömmar om klänningar i storlek 40.

Det betyder att det är nog nu.

Ålderdom

Det är rätt så kul att jag har en sms-konversation med humus som handlar om köttfärs.

Mitt ansikte säger nej idag. OLDIS. Det blir iaf tårta sen. Det är viktigt med de små glädjeämnena i livet.

Tyngder




JA det är mina fötter, OCH gissa vad det är?

Jag sitter vid datorn och rickard kommer och nyper mig i nacken, EN valk, menar han att jag har där. Efter en stund kommer han med dessa och sätter dem på mina fötter. Det är vikter. Jag hade dem i stallet, på promenaden runt dammen och i köket. 1,5 kg. För övrigt konstaterade vi att mina armar har ett större omfång än hans.

Fet- men lycklig.

Ja sen har jag bakat bröd idag, varit i stallet TRE gånger, samt socialiserat med den förlorade lillebrodern. YES. Föräldrar i all ära.. Det är äckligt språk jag har nu tycker jag. uscha. men inte lika äckligt som det är på mitt rum. Spån, kläder, päls och hår. jag måste visa min ansträngning också. 
MEN HERREGUD, det är mammas rosmarin i löv-bröden.

Snart väntar rester efter taberaset på melltorpsvägen. Jag sitter och förfestar med grizzly bear och maggievin i min ensamhet. I morgon ska jag göra köttfärs i stallet.. Ehh? JA hahah. 
MEN ladda hem skivan veckatimest och bara DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Det är lätt det bästa bandet I ÅR.

ANNARS är jag nästan FÖR salongs för att spela spindelharpan. 
 


Jäst.

Nu sitter jag här igen med en spindelharpa som inte går ut. Helt besatt.

Studenternas avslutningsrevy fick mig att känna mig gammal. OCH nu när jag kom hem såg jag att jag VAR gammal. Som en svulst lite grann.

Fan fyra spelade harpor utan vinst.- Illa.

Mitt brödbak faljerade ganska rejält nu när jag kom hem och upptäckte att jag inte hade någon JÄST hemma. Inte ens  fucking torrjäst. JAG som skulle göra långjästa bröd. Jag ringde till mamma som var i linköping NU, natta, och undrade om hon inte kunde stanna på vägen och köpa, men NEJ. MEN som tur är har jag odlat en liten surdeg, så kanske klarar den av att JÄSA alldeles allena?! Gud i hällvett va coolt det skulle vara. 
I morgon blir det mycket i en lat flickas liv. HUR skajja hinn?


Det är så mycket DRAMA på msn också. Int ärrä lätt nör.


Jag har två vita "bulkviner" som väntar på mig. mmm OCH rosa hängselbyxor, och tantarmar som bara skriker efter att DANSA. MEN puss på alla! OCh speciellt de som har ångesten med sig!


WOOOOOOOOW

ALLTSÅ.

Jag lever på att sälja gamla handväskor som luktar mögel, vilket genererar ca 200 kr månaden. Men så går jag in och kollar mitt norska bankkonto. Det visar sig att semetserersättningen kom idag. Ja men blev det glädje i ögat? ELLER VAD? CELEBRATION. NO more, "ja hej jag kanske borde söka ett jobb". FRIHET, SOMMAR; UNDERBARHET. JaG ÄlskAr NoRGe *snOoOzE*, PuzZah på zÖöt!! 



Nej SÅ mycket blev det ju inte. Men ändå!

ÄTA

Ja jag åt ju en paj också, efter hemkomsten från wienerkonditoriet i torsby. För att få hela kostcirkeln komplett, lade jag keso i marsansåsen. Protein.

Men torsby. OJOJ. Hade jag varit en poser hade jag tagit kort på de rosa HÄNGESELbyxorna och visat. 35 kr. Jag köpte ett skärp med tuppar, byxor och en klänning. OCH en KJOL 15 kr. Sen en påse nakenhavre på det. ALLTSÅ torsby var över förväntan.  

En bild säger mera än tusen ord.

Jag har sån lust att klä upp mig/klä ut mig. Köra den mest extrema klädseln sådär roligt/cool/fult. Idag hade jag på mig en barett i några minuter men det kändes inte riktigt bra. Man måste känna sig social, psykiskt stark och modig. Men grejen är att med nuvarande kroppshydda kan det blir, ehh...? Mindre valk + mera social= bra liv= Cool i fula kläder. 

There's no limit. Varken ätandet eller secondhand-handlandet finner några GRÄNSER. Men det är LA mys.

Jag är småsalongs i min ensamhet på mitt flickrum. Mamma klipper gräs åt "maggie" och får vin som tack. Typ torparen som får betalt i hembränt. Men på FREDAG, då ärrä studenten. Gud sö roligt. Jag är husmor och ska baka bröd till eriks student. En skållning ur riddarbageriets bok, med spiskummin, är på G. Jag antar att inte alla är lika besatta av kryddan som jag, och har därför MINSKAT mängden en aning. MEN iaf. Jag hoppas på fest och vin.
Igår hade jag ett desperat facebookmoment. Jag gick igenom nån vegetarians matbilder, ett helt jävla album på rårivna morötter och brun quorngegga. GEGGA brukade vi laga på Opaker också, fast det såg inte ut sådär. Alltså, sen har folk kommenterat "Kom hem och var kock hos mig"..MEN HALLÅ, Bajs på tallriken.  MEN Bara för att jag inte kan länka ordentligt till youtubeklipp, MEN KOLLA DETTA http://www.youtube.com/watch?v=gGxOSs5Hr8E DET ÄR det roligaste någonsin, missa inte slutet.

NU Ska jag lyssna på Empire of the sun, med we are the people EN gång till och sen så. Då ska det blir fart.

Ok Nu är det dags

Jag rider i en ridgrupp och jag älskar det.
Varje vecka har jag nu fått frågan, "har du tröttnat på att vara ledig än då sandra?"
Jag har LÄTT kunnat svara, nej verkligen inte. MEN de senaste fem dagarna har jag drabbats av lätt ångest. OCh idag kunde jag svara, att JA nu börjar det bli kämpigt.

Nu handlar det inte om att jag vill stå och skämmas för att jag hackar löken för sakta, utan jag vill ha ett stimulerande arbete utan stress. Ge mig ett tack. Fuck kockandet, jag hatar att laga mat till människor, jag vill bara äta själv.

Vad ska man då kunna? "Högtrycksspolning och arbete med vacumsugbil. Erfarenhet av dessa arbetsuppgifter är mycket önskvärt. " MEN nu när jag kollar runt på ams ser jag ju FÖLJANDE meritkrav "
Egen blogg
Över 400 vänner på Facebook
Jobbat med event tidigare.

ÄR jag överkvalificerad eller vad? JAG lever mitt liv via facebook. ATT jag sedan inte har så många vänner kan man ju ändra på LÄTT. Och sen får jag väl börja blogga lite mera "Gossipgirlstil" så jag får lite flera läsare. Lite mera elakheter och lite mera naket.
Detta datorliv har gått så långt att facebook är min största informationskälla. Statusrader med RIP. och man vet att nån har dött, ett dygn innann det står i tidningen. Folk tränar, folk bråkar, och folk blir ihop. Alltså värsta kollen. Men idag har det gått för långt och jag har insett att jag måste lägga in mig eller erkänna att jag har ett problem. "Ja hej jag heter Sandra och jag är beroende av facebook."
Jag förnekar iaf. inte mitt problem. Första steget.

Angående eventuellt jobb så kommer jag antagligen att  fortsätta lata mig. DET är ju egentligen helt underbart att kunna läsa böcker, sola, äta och umgås med folk (som inte jobbar) när man vill. Men det är just balansen mellan fritid och bunden tid, krav och frihet som blir lite rubbad. Latheten blir övermäktig tillslut.

MEN ÖJ. I morgon har jag sovmorgon. Jag ska ta en tur och undersöka eventuell lösbajs kanske.. Men innan det blir busschaufförsvarning på det här inlägget SKA JAG GÅ IFRÅN DATORN. JA NU.  

Kämpar igenom albumet..

HAHA bôllen. "Häääj"


Kronisk hunger

Alltså Två dagars helsemestrande med mami och papi är för mycket. Att stanna på vägkrog och dricka BRÄNT surt kaffe är så far away från LIVET man kan komma. Vi stannar i ett stenbrott för att plocka sten, vi stannar på en bensinmack för att dricka kaffe med polack, och vi stannar i väse för att äta patentmacka.

Tristessen går hand i hand med hungern och det enda man kan göra för att döva JAG-VILL-HEM-känslan är att äta. Ett konstant ätande som utvecklas till kronisk hunger. Att man inte behöver betala är ju också en fördel. När vi nådde gränna för att köpa polkagrisar gick det så långt att jag fick gratis glass för att expediten såg hur mycket jag led.

Detta var mitt bittra jags recension av resan. Vi besökte även cissis hemtrakter och Yeah det var vackert! Sverige är ju egentligen the shit.

Nu har jag försökt sola för att jag vill bli "brun som bajs", men det blev för kallt och jag gick in. Jag funderar på att gå med i gruppen "En grupp för alla som har härj med SörbyLökera" på facebook. MEN Haha Nej. I sörby får man stryk, och det är bara skit. Filmen "De ofrivilliga", påminner lite grann om vilket beteende man höll på med som ung. ELLER Nej det påminner inte, det är exakt.  SE DEN ALLA.

Welshen var kall om sin mule idag. Gullig

Hagforsparken har 1240 bilder ser jag. Hej på en stund.

Eu-Valet



Lard betyder ister.

Nu har jag varit och röstat, för inte ska man VÄL banga bara för att man hatar eu-valet. Det var två uppstoppade kängurur i vallokalen. Mamma utryckte ett Usch åt mitt val. Tänk att jag blev en sån vettig människa trots min uppfostran.

Idag kollade jag på en intervju med "Nordpolen". DET var den sämsta intervju jag någonsin sett. Sådär så man skäms åt hela situationen, http://www.youtube.com/watch?v=orZoO85RThU. Unga mäns ångest handlar skivan om, typ. OCH den är bra, fast det visste jag ju redan för det har jag läst i nöjesguiden. Vem behöver ha åsikter när man kan läsa tidningen och sedan skapa sin personlighet med färdiga åsikter och smak. fantastiskt sandra. Jag är besatt.

Welshen har firats med kravbananer och ett knäckebröd. Nu tänkte jag att hon skulle få bära mig lite så hon känner sig duktig på sin födelsedag.

Grue Sparebank är min favoritbank. Om man sparar sina pengar där får man hela 0,3 procents ränta. Jag tänkte placera om alla mina pengar och hoppas på VÄRSTA avkastningen. Varje kontohändelse får man hemskickade fyra ggr i veckan. DET är så BRA. Lönen, lönen, kom kom. Då blir det dax att UNN SÄJ ETT PAR NY ridbyxör.

I morgon blir det en skåneresa med Mami och papi. Förhoppningsvis tacos i bilen och grillning i takluckan. Efter det då blire sommarlov. DET har jag förtjänat.





Utkast: Idag är ...

Idag är en tråkig dag. Bara för att jag FASTNADE i bloggträsket igår försov jag mig i morse. Det var Style by KLING's fel.

Nu är det roliga slut, för nu har jag hetsätit upp sojabönorna. Jag letar bland skalen, ibland kan man ha missat en eller två. Men nej mitt ätande var metodiskt.

Om jag också ska vara sådär mysig och uttrycka mina "rasistiska" åsikter i bloggen kan jag ju berätta att jag HATAR EU-valet. HAT HAT HAT. Det är en jävla plåga och egentligen tycker jag att det är lika ointressant som rymden, samer och TECKENSPRÅK. Det är som ett skavsår eller ett obehagligt läkarbesök. Det är som utspilld äggkartong på köksgolv eller 43 sönderharvade boxar som ska mockas. Eftersom mitt liv består av tv, är marit paulsen den jag hatar mest. Fast om jag fick gå på en fest skulle jag kunna tänka mig att döda ella bolin. VAD får man skriva här egentligen?

Annars då. Jo i morgon är det welshens födelsedag. Och i år fyller vi tillsammans 50 år.
Hon ska få en tårta, inga ballonger och en långpromenad. 

"Hagfors är en stad full av tänkande kännande människor".  Det är bra.

Ryggsäck

Jag fick just nu en allergisk reaktion. Kanske är det det dåliga vinet jag dricker, dammet på rummet eller jordnötsringarnas sporer som får min hud att bli som vårtmannens. Eller kanske inte riktigt.

Idag har jag och marie B bestigit ett berg. Det var en Fysisk prestation det. Att gå ensam är ju en sak, men att ha en hetsig trehundrakilosBIT, med Järnskor, bakom sig kan leda till DAMP.

Idag har jag och marie K provat begagnade RYGGSÄCKAR i molkom. Dessa små ryggsäckar passar speciellt bra tillsammans med blek, fibromyalgisk hy. Lite övervikt och liten ryggsäck är den nya "lilla svarta"
Jag köpte ingen eftersom jag vet att jag har en äkta, sparad från nittiotalet. Men jag köpte ett halsband och en T-shirt.
 
Igår var jag inne på lunar. Jag letade efter busschaufförens dagboksinlägg om bajsnödighet. När jag hade läst alla hans blogginlägg UTAN att hitta just DET, blev jag lite besviken. GREJEN med lunar är ju att man kan se vem som läser ens blogg.

Nu är det slut på dagen sandra. Inga mera poserbloggar. NEJ fy.

Nötcreme

 I italien började jag snusa, och då blev jag Käri.

  • HEJ!
  • Idag har jag kollat på "Heartbeat"
  • Sen har jag gjort en hollandaise, som sprack, men som blev lagad, och var gjord på smör.
  • SEN har jag cyklat till stallet, promenerat, borstat, ridit och Slängt käft. Stallet!!!!!
  • Sen har jag ätit en nötcreme. God sak med mersmak. OBS man ska inte äta en hel kartong om man är känslig.
  • SEN har jag betalat min skuld i Cafeterian.

Nu Väntar jag på att min betapartner ska joina internet så det blir någon fason på den här dagen. HALLÅ, ska han tvinga mig sitta här och spela spindelharpan bara för att?

JAJA MEN skivan Veckatimest med Grizzly bear. LADDA hem och njut lite halvt iaf!


Skulle kunna vara jag

Det är bara på lunar man kan hitta sådant. ALLTSÅ förstå vilken guldgruva det är.

"varför vill inegn tjej ge mig en ärlig chans och jag är kär i en tjej i från kiruna men sen dök dte upp en kille i från junsele och dem ska flytta i hop jag blir jätte ledsen nu och nu har jag absolute ingenting att leva för. snart tar mitt liv slut och jag kommer aldrig att få en flickvän :( jag vill ha sandra jag har velat ha henne sen jag träffade henne för första gången men så kommer det allitd nån och snor henne mitt framför ögonen på mig så den 8 oktober tar mitt liv slut och då hoppas jag farmför en bil och på gravstenen ska det stå: död på grund av att sandra inte ville ge mig en ärlig chans att bli hennes pojkvän. jag ska skriva mitt testamente "

ta mig till en fest

I natt drömde jag att jag var på fest. Det var så mysigt. Antagligen något jag längtar efter. Det var massa bögar på festen. DET kan bero på att jag är helt BESATT av bloggen tommiex, http://tommiex.blogspot.com/  

Idag har jag betalat en räkning, stekt lite spenat samt cyklat. Det var inte direkt så att jag jublade över kontoöversikten på swedbank. Men eftersom jag idag lärt mig allt ONÖDIGT jag behöver veta om livsmedelshygien i ett stall, kommer jag att dra IN de pengarna i sommar. Rickard ska bygga en falafelvagn till mig som ska sälja de mest spiskumminsmaksatta kikärtsbiffarna i VÄRLDEN.

Men nu kanske jag ska duscha av mig svetten efter snuttan.  NU SANDRA. NU. FÖR JA HAR BÄDD rent.

RSS 2.0