ÄNTLIGEN

OK jag har hittat den ultimata låten just nu. DEN heter ready, able med grizzly bear. OCH inte har jag hittat den på spotify, utan jag har LADDAT ned den. Jag tycker inte att spotify ger den rätta känslan för jag kan inte göra en playlist. Men annars finns den HÄR http://www.youtube.com/watch?v=JVVt3zi0Sd4
Lär mig hur man lägger in en youtube i inlägget tack.


Käpphäst vs liv





Se så vi slet. Det var 40 grader sol, tungt och slitigt. Jag satt i dommarkuren ett tag.. VI genomförde en käpphästtävling. Den enda skillnaden mellan mig och marie är att marie får betalt för att göra det, medan jag bara är med för ATT JAG INTE HAR NÅT LIV! Men va gör man int för att undoman int ska börj o knark?!

Igår kallade jag att jag var på fest. Jag skulle sova, öppnade ett fönster och deltog där efter i nån sorts hip hop/bonfire fest vid uddeholms badplats. DET är fint att man kan sitta på sitt rum och vara med och festa ändå. Naturen är så lyhörd.
MEN medan jag låg och sov var antagligen folk ute och njöt av den underbaraste dagen hittils i år. Jag lade mig dock tidigt för att vara väl förberedd inför dagens käpphästaktiviteter.  

"Jag dödar dem" var mammas kommentar till skoteråkandet på vattnet som idag  ÖDELAGT hela eftermiddagens solande.  

Annars har jag ätit sparris från torfolk idag. Värsta GODA, långa sparrisarna som tillsammans med västerbottenpaj MADE MY DAY. . jag har också läst en bok i solen som är alldeles för svårläst, Druckit vin och ätit getost,(samma getost som cissi en gång fick av en beundrare) samt prövat mitt tålamod.

Mitt tålamod idag är hästlängder större än för bara några år sedan, då jag skulle tagit fram en motorsåg/tårdamp och gjort slut på elendet. Idag kunde jag bara konstatera att; Ja jag är så jävla arg, och ja, jag har lust att skjuta ner personen som gamar sig, MEN utan att det påverkade min behärskning. ETT tålamod av DIAMANT. GRATTIS Sandra.

MEN det roligaste igår var munkfors. JAG vet inte vad det brukar stå ovanför konsum/ica munkfors, men det är sannerligen inte "RONK SÖRKEN"  



Ja hej! jag jobbar på ica, "NEJ men oj, nån har utfört ett hyss under natten där min arbetsplats kallas för runkande sork." MEN nej jag går in och jobbar på, UTAN att ta ned bokstäverna liksom.
 
Nu blir det dusch och keso.

Jag köpte en getost också

 Tjena, Marcus här. Alltså nu har jag varit ute och tränat likt en anorektiker som försöker bränna de sista kilona. Det var fint och det var sniglar och maskar som nästan orsakade fall. Sjögränd, uddeholm är en vacker plats ändå.

Idag har jag liksom gått överstyr. jag och Mami var ju i karlstad och shoppandet visste inga gränser. Efter Betforsäcken gick jag liksom lös, handlade i varenda affär för att slutligen averka HM SIST. DÄR höll jag på att GO bananas men satte stopp. EFTERåt drabbades jag av en sån där ångest, inte helt olik den man känner då man ätit dålig mat en hel vecka och står där och letar efter OST i kylskåpet. ELLER den bakfylleångest som man känner då man varit ELAK på fyllan.

MEN iaf. Nu kom jag hem, kollade på sakerna och tänkte att det är fint att jag bidrar till att finanskrisen SLUTAR. Fina grejer har jag köpt, förutom betforsäcken.

Idag annars då, jag är nykär i min häst och jag har fixat BOENDE till mitt liv som kursare. Det ringde en tjej, erbjöd sig att låna ut sina kuddar, jag fick bo så länge jag behövde och det ligger i flogsta. DET innebär att jag kan vara HELT oseriös med mina studier och liksom ta det som det kommer, ingen planering, ingen flytt att få ångest av. Bara att packa audi 80 med jeanskjolen jag köpt och dra iväg på mitt studentliv.

Eftersom jag är arbetslösaktig, har marie fixat ett projekt också. WOWWW!!! 
Jag har också ett projekt 2. Det är inte roligt när man är fetare och fulare än mamma årsmodell 55. Jag måste ta tag i den här kroppen som förfaller likt lesjöfors huvudgata.  I morgon ska jag och celluliterna sola iaf. PÅ TAKET I ensamhet.

MEN HÄR ÄR ju idealkvinnan 45 år också.

BornSarah-Jane Woodall
8 February 1964 (1964-02-08) (age 45)
London, England
OccupationFashion guru, television presenter and author
SpouseJohnnie Elichaoff
ChildrenLyla, Zak (stepson)
EthnicityEnglish
Net worth£5 million (estimated)[1]

Det är ju hon till vänster SÅKLART.

Toalettens hemligheter

Toalettlocket ska vara stängt ifall att det kommer upp råttor ur toaletten säger mamma.

Annars så fick jag ett lägenhetsförslag idag!! I flogsta, också. Jag vill så gärna leva som en student. GE mig studentlivet/nöjesguidenlivet/jag-tjänar-pengar-på-sidan-av-livet TACK.  


Yeah

Mitt största problem just nu är att tangentbordet är kletigt. Jag får PANIK på det och har försökt med diverse rengöringsmedel men det blir bara värrer. I morgon ska jag och MAMI te kallsta o handöl. Hej big spender.
 
Malmö var fint och jag hade på mig en teletubbiesdräkt i gult.


Den Gule och havet.



Halloumifalafel. YEAH.

  

Fest, och jag blev så.. Trött..



Det har kanske inte undgått er att jag börjat med digitalkamera. Ganska nöjd med den här.



Det är inte "ledsen hundvalp" som är det roliga utan han i bakgrunden. Han klöste som en katt.





Ingen hejd på skräpmaten.





Hästen är röd.

Malmö

Hemkommen efter en resa som skulle kunna varit jorden runt med tanke på TID DEN tog. Jag var så rastlös på tåget attjag tatuerade hela armen med bläck.

Annars var det ju underbart typ!! Sara HAR ett sånt fint liv!!
Träffade även Ciss! YEAH flamingo på toaletten! JAG saknar att bo med "kitch" nära inpå! Träffade ÄVEN lina, vars enda kommentar till Mitt liv var att jag hade blivit tjock. 
Det är fint att man väljer sina vänner med omsorg.

BILDER kommer.

Nu väntar några veckor av självsvält för att bli snygg. Size zero low carb och allt det där.  

Malmö!

Som en belöning för mitt slit på 17e maj ska jag och marie åka till malmö. Jag längtar SÅ jag blir sådär GLAD så det känns i hjärtat/ barn på julafton/ första gången man fick galoppera.

Nu är det packningsproblem igen. Jag har handlat gamla läderväskor i går också och det luktar därför unket här, vilket stör min inspiration. Inget läder ska jag packa.

I malmö ska vi hänga med Sara, gå på råttagillity, äta falafel och gå på en privatfest. Alltså YEY. Bara tågresa med marie är typ underbart.

ANNARS har jag sovit middag i två timmar, kollat på tvprogrammet om dvärgarna, varit i stallet två ggr, promenerat i skogen, tagit mig an fällande päls och fått skäll för att mina borstar är ÄCKLIGA.

FRIHETEN jag har är OBETALBAR. 

Jag jämför livet med lösgodis. Att äta lösgodis anses inte lika fint som vanligt godis = Folk med jobb är mera värda än folk utan jobb. MEN när man sitter där och tuggar på sin dyra kvalitetschoklad, blir man ändå sugen på lösgodis, att kunna välja en djungelvrål, specialnougat eller lakritsfudge. DET ÄR liksom valmöjligheten som är the shit. ATt vara ETT LÖST GODIS är the shit. INTE att vara bunden till torvan.

Nu ska filosofen fortsätta packa.

En nypa salt

NOTERA att det är ODD- EINARS kockrock. Det var iförd den rocken jag piskade en hollandaise på MARGARIN. NOTERA KINABLICKEN också.

Åh VAD ska jag säga? Mera än att jag har rätt att vara lite "putt" en dag som denna. TRÖTTHETEN, BENvärken, och förnimmelser av alldeles för mycket socker har ÖDELAGT mitt liv.


Norge, ja vad kan jag säga. Jag kom dit, det var jävligt vackert och jag kände att min förut ganska negativa inställning till Landet minskade en aning. MEN NEJ, man ska fan lyssna på sin magkänsla.

yeye. Under dessa tre dagar har JAG bland annat vispat äckligt söt grädde, knytit små buketter av grönsaker, diskat feta bleck i kallvatten, stått på trötta fötter, fått "Käft" och bitit jan fredrik. Det var en matlagning med ANOR från sextiotalet där de hade ett specialsalt som tydligen var FYRA gånger så salt.

Mm men det var inte bara bajs heller. jag har fått bekanta mig med norska specialiteter som,
raspboll, = EN knytnävsstor BOLL av Mjöl och potatis som kokas i köttspad och äts med rökt fårkött och BACONFETT.  PÅ bilden syns vita fläckar och det är för att den är tagen då raspbollen har legat i kylen. Det är stelnat fett. Den har sån härlig färg tycker jag.

BRULÉpudding  Just detta exemplar upplagt på tallrik i härlig nittiotalsanda. Jag trodde att den desserten bara existerade i Bananer i pyjamas. OCH JA, VI hade gula puddingar också.

Jag känner ju starkt att detta, är ingenting för mig. Jag tycker inte att jag mår bra av att få käft, stressa, eller sockra. SEN måste ju detta TAS med en nypa salt.. MEN KOM IHÅG, BARA EN NYPA, jag älskar ju att gnälla och det var ju inte bara dåligt. Förhoppningsvis får jag lön, jesper och jag har ätit glass, jag har kört i oslo nästan, och jag lyckades rösta på sverige i Eurovision.

MEN iaf VACKERT var det.









Bara kallvatten i kranen. OBS.


ÅH nej

NEJ. Jag stör mig jävligt mycket på norge OCH jag är mitt i det,  NÄR vi äntligen lyckades lämna salladsslungan och Jan- Fredrik bakom oss, OCH när jag fått jesper att RÖSTA på sverige för mig, SÅ vinner NORGE.

Annars Dröbak är typ Vackert!! Ja jag är helt rörd.

Idag har jag varit slöare än Jan Fredrik, "han är förbannat slö",  fått noggranna salladsinstruktioner och ja... ohoh Tafattheten. Hej Sandra!

Jag kan ALDRIG se mig själv med ett jobb. Aldrig. Nu ska jag slöa resten av livet.

Gnäll gnäll. I morgon ska vi fira sjuttonde maj. ELLER fira och fira.
DET är iaf SARAS fördelsedag OCH jag älskar dig sara!!!!

Sverige Sverige.

Åh.

Jag har lite svårt att slita mig från.. Stallet, hemmet, marie, mamma, cons. Sverige.

Jag är duktig jag. Kartan är upphittad och oljan påfylld.

Jag har somnat i solen idag. Vi åt tomater till lunch också.

Jag tror att ansiktsfärgen röd är underskattad.

Ett barn

ÅH vad jag och marie har LEKT idag. Jag kände hur jag blev så FJANTIG att det nästan var ohållbart. Vi gjorde världens finaste plansch med urklippta bilder på oss själva. Det kändes som "förr i tia".

Ok Nu är det bekräftelsebehovet och girigheten som kommer att bestämma kommande vecka. MEN efter det...

Om man har två beslut, ska man välja det man blir lyckligast av.
FÖLJ DITT HJÄRTA SANDRA.

Det kommer att bli Malmö, festival, sommar, hästar, Farmödrar.. , loppisar och GODIS och fett.

Modellen

Idag har jag varit ute och åkt INLINES. Fatta VAD hurtigt liksom. Man kanske kan tro att jag gör det för att bli av med min lite för feta östeuropeiska kropp, MEN ICKE.

Jag hoppas att när jag åker där på klarälvsbanan ska bli upptäckt på samma sätt som marcus schenkenberg. Han var ute och skatade med bar överkropp i typ LA eller Miami, blev upptäckt, och hans karriär tog fart.

Jag antar att jag först måste lära mig att åka lite mindre töntigt och sedan ta av mig till halvbar överkropp. Sen måste jag ju ha en sk. bronze-TAN, men den har jag ju också jobbat på idag.



Jag har BAKAT idag också. EN chokladfondant, mycket choklad så jag känner här hur jag inte riktigt VET vad jag ska göra av mig själv.

Mockning väntar, men om några vecka, då jävlar glassar jag i NEW YORK.

Sparris

EN naken man på styltor. Vad tillför de där nakna mansbenen, LÅREN, i ett framträdande?

Jag och MAMI har kollat på eurovision och det var fan länge sedan jag var så aktiv. Jag kände hur jag blev pratig, sådär som en människa som inte vet när hon är jobbig för sin omgivning och borde hålla tyst. Vi har också ett genemsamt hat för den österländska kulturen, STILEN och musiken.

Tack MAMMA för att du födde mig i ett annat land, LÅNGT borta från kroppsidealet kvinna-ska-se-ut-som-muskellös-MASK. 

Idag har jag ätit färsk sparris wow. Från ukraina typ, och den var lite bad taste. Men den hade iaf kraften att sprida sin sparrisdoft till kiss. 

Kaffekiss och sparriskiss idag.



Ok denna bilden har faktiskt ingenting med mitt liv att göra. Det är en kostinstallation där konstnären smakar på kiss. Kanske var det sparris i kisset.


Skit VS Lycka

Den här dagen har gått från


 till         .

Alltså från total jävla skitdag till en dag fylld av livsglädje och lycka. Det är egentligen kontsigt att det kan svänga sååå mycket.
MEN när det finns ett stall, med en MARIE, kaffe, nötcreme, Welsh, skog, Påse, vår och sol. Ja då blir bara allt småskit i jämförelse med det STORA vackra..

Jag önskar att jag kunde vara lite mindre ÄLTIG, att leva i nuet och bara njuta. On/off-knapp på ältkasettbandet i hjärnan skulle behövas. ELLER bara att kunna dra ut sladden. ETT kirurgiskt anti-ältingrepp, DET är FRAMTIDEN. 

MEN nu iaf. Efter dagens underbara ANDRA hälft finns det inget som kan få bort känslan av ATT DET ÄR BRA NU! Inte ens att jag måste betala för de nya sommardäcken, 2700.. 

Sömnen kan dock förstöra en bra känsla.  Men god natt.
 

Ah.



Nu ska jag och mamma åka och köpa ost.
Sen ska jag rycka upp mig.

SOM smör i solsken.

DET är så spännande JU. Jag och fader var på loppmarknad i söndags och han har HÅNAT mig för grejerna jag köpte. Allt gick på en 120 spänn och då löpte jag SJU väskor och en skiddräkt. NU är ett av tiokr´s kapet uppe i 105 kr. ALLTSÅ och auktionen slutar om 40 minuter. HELT galet. 
 

Tio kr, köpt under en pratstund med christina axelsson Aka izerman.

Jag mådde lite dåligt förut och tappade nästan matlusten. Men jag åt ändå skaldjurscheesecake, nässelsoppa, tiramisu, creme brûle och coucocus med rödbetor och fetaost. Mamma är duktig.

Jag måste plåga mig ibland. Ja gör det sandra.

Klen

Jag är ju en klen hemmadotter jag. Idag ringde det en norsk och gav mig jobb.
Men som tur är har jag ju en 27årig welshponny att tacka för att jag inte kan hålla på med sånna DUMDRISTIGHETER.
Mitt liv som hemmadotter/leva på pappa/ bara slöa, kommer därför att fortsätta som förut. Jag fick jobba bara några dagar också, och det kanske kan rättfärdiga ett helt sommarlovs slöande. Typ, "Jag har jobbat 1,5 dagar i stallet och tre dagar som kock"

MEN tack Jesper för att du styr upp mitt liv utan att jag behöver göra något!!

Jag är ju egentligen rädd för att jobba, men skyller det på lathet.

Det är mycket jag Borde göra för att känna att jag gör allt för att vara en bra människa. Att se hästarnas vattenhink som halvTOM i stället för halvfull till exempel. Besöka ett jubileum, hjälpa till mera hemma, GÖRA RÄTT FÖR MIG OCH JOBBA SOM MÄNNISKOR ska.

Jaja Igår var iaf en härlig dag i frihet. Godisätandet nådde också helt nya höjder när vi var i Storfors på länsfestival, Ukm.
Där var det människor med ett själförtroende som sträcker sig aningens längre än att våga hacka en LÖK Liksom. På hemvägen var det helt stôlligt mycket djur, och marie gjorde älglockningsljud.



"Candy shop"





Det var 20årsgräns på uppträdandena, men här vet jag inte vad som hände. Han med synten hade ett skägg som helt omöjligt kan vara under 20 år gammalt. Synten kunde också ÅKA omkring på scenen.

Idag ska jag försöka hitta en lucka i ridhuset, mellan wow, how, no, och easy boy. Ockuperat av western. Eftersom jag har en BANaversion rider jag hellre inte. 

Men usch vad molnigt det blev UTE OCH i min hjärna.


KÄRI hagfôrspôjk

Gud ja har TRÄN sö myck så jag spräcker skjorta.

Nästa vecka har jag bokat tid för att göra en tatuering. Det kommer att bli en stor tribal över hela armen.

Åh.

Vart är han då?
Kaffe mot john blund är som vitlök mot vampyren. NEJ.
Jag fryser om fötterna, drygar mig och luskar i sjukdom. "SÅÅ SToppa mig."
Det verkar som att morgondagen kommer ha mer att bjuda än tv-tittande.

MEN GUD NI.

HAHA och det är ju JÄVLIGT kul att gotta sig i sig själv. Jag hittade en sida med bilder där jag är en POJKE. Är jag nostalgisk? Nej inte alls.





Den sista bilden är från en BASTUkväll. Outgoing BOY.

Bajsprovet var negativt

Jag börjar bli som en gammal människa i en sextonårings kropp. Eller nja. Jag har lagat mat, sovit middag och nu druckit kaffe tills jag fick halsbränna.

Vad ska du göra i helgen då sandra?

-Jag ska titta på robinson på lördag kväll.
 
Annars då. Jo det är fint. Vi fick reda på de spännande resultaten från förra onsdagens träckprov- Mitt var ju negativt. ALLTSÅ ingen mask i min hästs bajs. Förutom detta glädjebesked har jag INTE fixat vinterdäcken eller besiktningen. Duktigt.

Nu lyssnar jag på TIGA, ciao, det var kanske ingen höjdare. VART är INDIE-synt-popen?
Nu drar jag mig för TVAGNING.
NU hoppas jag på att mina fula portföljer blir sålda till ockerpris.
Nu bytte jag musik till Yeah yeah yeah. Jag vill vara nöjesguiden.
Nu ska jag gå ner och äta upp gårdagens potetsuppe. Ja det ska jag.


Go bananas

IDAG fick jag den hedersfyllda uppgiften att handla mat till familjen. Jag tänkte, låt hagfors icabutik inspirera mig. Alltså inga säkra kort som halloumi- matvete, fetaost-paprika skulle jag köpa. MEN VAD ÄR DET FÖR JÄVLA FEL på människorna? DET ÄR SÅ DÅLIGT så man vill bara ÅKA till pizzerian. HAT-  OCH jag är ändå typ HELT besatt av ica.
Mina traderaförsäljningar som gick plus minus noll, SLUTADE på jävla minus också eftersom icaposten alltid är dyrare. DE är otrevliga svettiga och dryga. Skaffa ett annat jobb då för i HELLVET.
HAT.

Jag är ändå inte den som ska klaga på svett idag- efter turer på hoppbanan med halsen ut och in!!!

Nu säger mamma att jag får dricka vin.

Jag och MAMI var på Auktion idag. Jag blev helt faschinerad av fenomenet, liksom hur kan en människa prata SÅ fort och så högt och så mycket. Helt trollbunden skulle jag kunna sitta där i flera dygn. Vi visste inte hur det gick till och var nervösa när vi skulle ropa in en stövelknekt. Det gick bra.
Annars har jag slutfört chipspåsen, bakat bröd och gjort en soppa idag. Brödet blev degigt och osalt, soppa också den osalt. MEN GUD sån inspiration jag haft idag ändå. Ibland känner man sig som jesus ändå. Men jag skulle vilja bli bjuden på fest.
 

Fästmannen

-Sandra vad heter din fästman?

- ja.. Jag har ingen fästman..

- vart bor du då? Har du många rum?

- ja ganska många rum

- Bor du själv?

- Nej..Med mamma och pappa

- MEN GUD hur gammel ÄR du?

haha JÄVLIGT kul. Jag befinner mig i stadiet, bor-fortfarande-hemma-men-har-ingen-fästman. Vad ska det bli av mig?!

Det är ju rätt så kul i stallet ibland.. eller ofta. Speciellt vid utfrågningar. ANNARS så har jag träffat en älgko, sett att björklöven har "musöron" och överlevt den omtalade TROMBEN i Uddeholm.

Idag har jag och mamma festat loss med fryst grön sparris och till kvällsmat åt vi chips. Man kan skylla på dåligt utbud i hagforsaffär, dålig karaktär eller typ "Hej vi bantar, men vi äter chips".  Nu ska jag spela av mig överflödigt fett i spelrummet HUND på betapet.  MEN puss till alla fästmän och fästkvinnor som fortfarande BOR HEM.  


GÅ IN OCH BUDA

Det är ju så JÄVLA spännande med tradera. JUST NU kan man typ köpa världens snyggaste ridstövlar strl 37. MEN man har bara TIO minuter på sig. BUDA då för i hellvete!




Annars börjar träningsdagboken här. IDAG har jag förflyttat mig från filmbolag till marie och suttit på läktaren i TVÅ timmar. DET är träning för gluteus maximus eller vafan den heter. MEN se till att jag blir rik och sök upp alla mina BOHOväskor. KOM IGEN.

Pommes

Jag har ätit upp godis för 35 spänn på nöjesbutiken och "käkat" lite fjällfil. MEN jag vill ha pommes frites, ÅH värsta craving. Det ska vara sibyllapommes också inga torra hamburgerkedjepommes utan krydda. men jag får väl hålla mig. Mamma har kesocravings och ska åka och handla det nu.

Stallet väntar. jag har aktiverat, mockat, borstat och gjort i ordning maten i morse, men jag sparade att byta vatten i boxen. YES.

Dagens häng var utanför och inuti sjukhuset. Vi craschade cafeteriadelen och smygläste tidningar i väntrummet. Det luktade sjukt sådär. Och ångest som när man var liten och hade problem med livet. Sen var vi på apoteket och snodde gratistuggummin.

MEN STALLET NU DÅ SANDRA.

Festa på en söndag?

Nu har jag varit i stallet och sopade lite. Där hittar jag en sk. spring-spya?! Supa på en söndag hjalle och heavy??
OK de är katter.

Annars så städar jag lite här eftersom rummet börjar närma sig en sanitär olägenhet. Bland KTHkataloger (!) och julkort från "tommybones-spider", hittar jag en femhundralapp. Bara sådär. Ganska bra timlön för att städa.

Men trots det blev jag så här lat och bara satte mig. Idag ska vi luncha på stan. Typ som i sex and the city kommer det att kännas. EXÄR.


Annars så älskar jag mina mottagna filer, Lätt den bästa mappen på hela datorn. Allt har en speciell anknytning till tiden i livet. Det finns stalkerbilder, blodiga handleder, kort på halvsnuskiga mäns magar och massor av hästbilder. men RAMBO ojoj den friheten HAR MAN BARA IBLAND! 


I uppsala vågar man bitas

Det är så svårt att återge roliga grejer. Det blir helt enkelt inte bra. Missnöje är kreativitet så därför börjar jag med att gnälla lite över att mitt HÖ ligger på ett bål nu. VARFÖR städa bort allt liksom, hö, skräp och hästar. Vad blir nästa grej? Att städa bort alla människor? " Vart är privathästägarna? Jo men de smutsar ner så mycket så de la vi på bålet där nere, om du har tur kanske någon fortfarande lever" JAG är väl egentligen inte den att klaga eftersom jag kunde ha förutsett det. JAG KLAGÖR INT, JAG ÄR BARA BITTER.

Mamma som är utlänning berättade att de hade grannar som asfalterat hela sin trädgård. Då jävlar är det lätt att hålla rent.

På tal om Asfalt så kan jag berätta att en av helgens roliga händelser var efterfesten på asfalt bakom en bil där en person med talfel satte sig på min mage. Annat kul var ju lägenheten- fall för rent hus, spyan i diskbänken, ALLA UNDERBARA, solen, ölet, vinet, toalettbesöken, bombayfesten, och maxätandet. Grejen med det roliga är nog ändå att träffa så mycket nya människor. Människor som man nästan känner att man vågar bita i armen med en gång liksom. DET är STÄMNING DET.
Och under vistelsen i Uppsala såg jag typ tre fula människor på hela tiden. JAG SKA flytta dit.

Jag har köpt ännu en lädertröja som är ganska så stôllig. Och idag, medan mitt hö sopades bort, ja jag vet att jag ska skämmas, så var jag och fadersgestalten på loppis. VAD kan jag säga? Jo att det var det ultimata stället för fynd. JAG ser väskan, ser att den i vanlig secondhandaffär kostar 600, men jag prutar och får den för tio. DÅ känns det på ett speciellt sätt. MAN BLIR GLAD, sänker huvudet lite som EN häst på jakt efter gräs i vatten, OCH LETAR med en lust som om det vore tryffel man sökte. JAG HITTADE 6 väskor och en skidparkas i ljusgul från åttiotalet. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH

     


    

  

OK. SARA är den enda som får vara stor, eftersom jag vet hur KRITISKA mina kompisar är till detta "JA hej alla kan se mig på facebook" HATA mig om vi vill bort så ska jag vara snäll. ANNARS kan jag ju berätta en JÄVLIGT kul grej, och det är när jag lade upp alla bilderna hände något så att en av bilderna hamnar liksom ÖVER alltihopa.. Ni kan ju GISSA vems bild? Ganska brun skulle jag vilja säga.. HAHAHHAH!

MEN KÄRLEK, LYCKA och UNDERBARHET!

Det var så roligt,... MEN JA!!

 Upphittade pommes a la "första fyllan".

supsala

Wow,  Bu kommer det tt bli ett! JA detta är vad jag verkligeb känner- inlägg" Ok jag måste ju erkänna att jag censurerqar fett mycejt eftersom stavfelen är många och man inte kan ha en blog om man någonsin ska FÅ ett jobb.... Det har Till och med JAG fått känna på att man inte får.. ELHH. designen på blohggskrivningsstället är inte den bäste. INSPIRWERAR ytill fett tråkiga böloggar. NU ska sara får skriva några RADER för ÄG!!

sara bloggar: det lätt bästa hitills är sandras UTLIMATA pastasås, en tomatsås med vitlök från ett ganska kasst märke MEN det värsta  ELDODRADO past Imorgon ska i åka hm, och ja hemhemhemt tarmen kan ju va gnska dragande, för det fin sju en hatkätlek till hagförs, men menst kärlek, och fan man känner sig gaska nöjd men att man är med de man faktiskt känner betyder mer ä livet. men vi är ju inte i hagfors uta i uppsala, speclar då  inte platsen inte ngn roll?! NEJ jag tror inte det!' Den gamla sloganen: hemma är där hjärtat finns. FAn vem vet?!  STALLET, vart man än isg i världen väner.! JAg har hästat mig gnm livet: det förenar! även fast det är en rikemansverkameht.

NU räcker det! jag kan yttra mig ok mycket utna belägg. och JA jag rösatde på sossarna i förra velt!
PözzaH!

RSS 2.0