Åh

ja vi har ju kul. vad ska jag annasr säga? MEN eftersom bloggen är mitt nya liv så,..Nar katy perry går på då betyder de att det är dags att byta fest. OJOJ DATORN BLIR KAPAD AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Hur svårt kan det vara?

Alltså kläder är ju det roligaste som finns. MEN att ligga på topp fyra dagar i rad är inte det lättaste, typ

Om det blir kallt måste man ha en till tröja, MEN den passar inte med byxorna. En till tröja gör så att jackan sitter konstigt. Om man ska vara ute en hel dag måste man ha tåliga, snygga, varma kläder som man inte är rädd om. MEN om man ska åka buss en halv dag ska man inte ha byxor som får en bussåkaruttöjd röv och sedan aldrig återställs. Att bara ha tights ser inte helt ok ut, men att ha de skorna till alla outfits NEJ. Hur mycket jeans, läder och leopard kan man använda utan att se ut som "Hej jag använder internet till att BARA hänga på sofies mode" OCH MAN måste ju också ha kläder som är bekväma. MEN mest av allt vill man ju vara cool, fast DÅ kan det ju hända att man ser ut som alla andra. TYP sofies mode.  

Det är ju inte lätt precis. TYP som att komponera fem tiorättarsmenyer till en grupp gäster som ätit fem kvällar i rad. PLUS att man är kock som inte jobbat på några år och är helt PASSÉ.

JA MEN USCH jag sitter här och drar mig för packningen och funderar på att skjuta på det och dra te stall.. Sen måste jag ju lägga ut alla snygga grejer som jag inhandlat på tradera. WOW WOW.

jag tänkte ju också att jag skulle vara smart och inhandla största delen av vin och annat I FÖRVÄG- Men vad gör jag tilsammans med den värmländska påsen? Jo krossar det enda vinet där jag tänkte, "Nu kostar jag på mig".  AUDIN drack upp det, MEN snälla systembolagsmannen GAV MIG EN NY FLASKA. ÄLSKA.



Livet kan ändå ALDRIG bli lika hemskt som det här. Notera att det är BAJS på golvet OCH ångest i luften.

Det kommer att bli LÄDER LÄDER FEJKLÄDER OCH SECONDHANDLÄDER.
NU.


Gränsen mellan vad som är jävligt coolt och vad som är maskerad är hårfin..

Rävpäls, läder och leopard, nej där går gränsen sandra.


TRÅK

JAG borde inte, men jag måste. Delad tråkighet, är bara halv tråkighet.

Dagen idag har varit BRA. I tidafors har jag köpt blanka byxor för 15 kronor, en guldfärgad leopardt-shirt för 30 kr, och SEDAN ett par John lennon-glasögon för trettio spänn. En dag av kap. SEN en övertrötthet orsakad av feta hundar, löshoppande människor, och töltande hästar.
Förstå det roliga i att jaga runt en människa, löshoppa, med långpiska i en hinderbana där hon belönas med pommes frites och korv. Munnen full vid klarad bana liksom. Det som är kul är att min pappa är så gammal att han jagades med piska av sin idrottslärare när han gick i skolan. -  "Det var bättre förr".
 
Nu borde jag avsluta dagen i stället för att BERÄTTA om vilket meningslöst beteende jag utövar. Jag växlar mellan att uppdatera facebook, spela spindelharpan, msn:a och leta efter bra musik. ALLT är för skränigt och Opoppigt. Jag vill ha syntpop/indie och det ska vara bra.

Annars är det så mycket elände och död. Jag vill inte höra om det. TYST. Sen kanske jag får skylla mig själv när jag bänkar mig framför fråga doktorn.

I natt har jag upplevt horor i skogen mellan sundbron och stärnsfors samt stektemperaturer på älgkött. SNÄLLA DRÖMMAR låt mig vara.

Vuxenheten och kärleken

Fan. Trots att jag pratar så mycket skit tycker jag ändå att jag har blivit mera kärleksfull. Idag såg jag heavy där han låg och vältrade sig i torkad bajs, och tänkte att usch. Jag har ju stört mig mycket på katterna och deras tiggighet, men i stället för att gnälla över honom kammade jag pälsen som i rent hus.
 
SEN kom jag hem och såg att pappa tvättade bilarna.. Åhh. FETT tråkigt. Hade jag gått in och kallat att jag haft viktigare saker för mig hade han ju gjort det säkert. MEN jag gjorde det själv. Vuxenpoäng.

Nu står audin och glänser i sin vackra silverfärg. Jag är liksom så stolt över den bilen. Verkligen.

Idag har jag och Marie varit ute och ridit en långtur. Fast jag red inte på en häst utan jag hade en förstorad RÅTTA. Vad marie red på vet jag inte, nåt sorts snabeldjur med ögon "som bar lyst panik". Råttan orkade dock bära mig hela vägen trots den stora kropshyddan jag "gött" mig till. Och på tal om gödning..Nässelsoppa NU som typ är det godaste.. mamma är egentligen bäst på att laga mat. 

Resten av dagen är nu en dag i total frihet. Förutom en importresa med jobbet till molkom. Företagsamhet.

Frihet!

Problem

Det största problemet jag har just nu är att det inte finns något optimalt solställe för förmiddagssol här. Jag var ute och drog ett varv runt huset och tänkte att framsidan, ja den kan funka. Men NEJ. jag hatar den. OCH det är hundar och annat småfolk som ränner fram och tillbaka. Så jag sitter här i stället och väntar på att taket ska bli soligt. Mmm ett EGET tak har jag och där ska jag duka upp med juice precis som på den gamla goda tiden.

Idag har jag sån jävla rätt till att vara lat, för jag jobbade ju igår. Stallet, soluppgång, ljud från järnverk och tuggande hästar. JA det är för bra för att vara sant.. Ingen lunchstress, inget jävla os, inget jävla kött och ingen obehörig som kommer och klagar på att termosen är kalkig. Det är vackert, det är glädje och det känns som ett liv.

Jag tänkte fortsätta det fysiska livet, för jag har ju redan påbörjat bodybuilderarmar. Nu blire KAFFE!

Sentimental

"Men sandra va dum du e, nu får du gå upp på ditt jum om du ska sitta här och lajva dig." Jag har en far som alltid säger att det var bättre förr. OCH DET är FAN ÄRFTLIGT. Jag hittade ett album och blev helt KÄR. Alltså förra våren efter praktiken var ju typ det bästa livet. Sol varje dag, lektioner bestående av teckning, vin, grill och welsh. Jag älskade nog Grythyttan mest av alla. Den värsta separtionsångesten har jag dock kommit över.. Eller nästan
























Det är THE Gunnar Forsell, uppfinnare av fond, som skär upp den sk. kapunen.  

Jag hatar att berätta om drömmar och jag vet att det är typ det tråkigaste men jag måste.
I natt hade jag lånat en stor sällskapsfågel av några i stallet. Det var en tam trana och jag hade den ute i solen så den blev lite hängig. Jag och mamma överlade om vi skulle ta den till veterinären eller inte men kom överens om att hälla kallt vatten på den. För att den sen skulle torka lade jag in den i ugnen... MEN jag glömde bort den och hittade den efter en tio minuter... tillagad levande. Ugnen hade varit på 175 grader och innertemperaturen på SÄLLSKAPSFÅGELN var då 165 grader. Garanterat död. JAG BÖRJADE ÄTA AV DEN. OCH vilket äckel jag kände. ATT äta sällskapsdjur liksom.

När ska dessa drömmar med detaljerade stektemperaturer sluta?

Annars har dagen varit fin med hästarna, vattenhinkarna och skogen. Livet är ganska mys. Men...


Grannfejden

Nu sitter jag och tar en sk. after stall (öl efter stallet) samtidigt som jag spöar marcus i betapet. www.betapet.se.
alkohol öppnar liksom upp och man ser helt nya möjligheter. Detta gäller väl antagligen inte bara i beta utan även i livet. OCh jag vann så jävla fett. I sommar kanske vi ska åka på turnering till LIDINGÖ!


Dagens roligaste är ju såklart mamma och grannens klippta äppelträd. Det är antagligen sådant man kommer ägna sig åt när man blir vuxen. "Jag klipper mitt träd, kolla på ditt". Eller hallå vad mycket mossa du har i din trädgård = du är en dålig människa.
De klippta träden finns ju till och med dokumenterade.

Annars har dagen bestått i stall, mat, stall. Och tiramisun fick jag äta idag. OCH "rulltårta med sylt och grädde a la kula", klassmamma från stjärnforstiden.  Mm

Har jag gett upp hoppet om beach 09? Mm skulle faktiskt tro det. Fast det sista som överger en människa är ju faktiskt hoppet och i morgon ska jag JOBBA. OCh nu handlar det inte om ett jobb där man stå och slicka i sig sås hela dagarna, utan stalljobb. Med endast morötter inom räckhåll tillsammans med hårt arbete borde det ju vara rena hälsokuren. I amerika kan man få betala för att få åka till afrika och "Arbeta av sig kilona". Detta är lite lika dant. Man kan egentligen göra hur mycket som helst i stallet. Det är bara latheten som sätter gränserna.
MEn nu kan jag kanske inte heller kalla mig arbetslös eftersom jag kommer att jobba hela 6,88 procent denna månad. Det är stressigt.

Höjdpunkten i kväll blir "rent hus" med marie louise.. Åh! OCH Bakterierna överlever ju visst i frysen som hon lärde oss.


Mod att äga sina egna problem

Ibland händer det att jag besöker arbetsförmedlingens hemsida. Och idag var det helt fullspäckat med kockjobb.

Bland annat ett "Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil: Mod att äga sina egna problem.."
MOD att äga egna problem. Vad är det för ett jävla krav och formulering? Ja hej jag söker jobbet och jag äger fem problem som jag modigt kan redovisa. ETT av problemen har jag sålt i våras, och det var stresstålighetsproblemet.
Outbildade analfabetkockar.

Ja men det behövs ingen stress i ett liv egentligen. BORT MED DEN.

Dagen idag har varit ÅH bajs. Frukosten förstördes av ett ägg som smakade kiss, lunchen förstördes av en sk. kock som tappat stinget och stallet förstördes av oförmåga.

Ett jävla ödeläggande som det ska vara slut på i morgon. FÖR då jävlar blir det kul när jag och marie ska till biblioteket!




Designqueen

Notera den snygga designen med den rosa rutan till höger. WOW! Jag börjar med att lära mig hur man ändrar färgerna, jag kan ju inte galoppera innan jag kan styra i trav liksom.  Att ändra utseendet på bloggen påminner lite grann om programmering i "matlab" med parenteser och koder. Enda skillnaden är att på chalmers börjar man gråta i stället för att förstå. 

Arbetslöshetens underbarhet

Jag har ju faktiskt FÅTT ett halvslappt jobb idag också. HEMLIGT som fan, och lagom arbetskrävande. Men annars är det ju så att man MÅSTE lyssna på den här låten. http://www.youtube.com/watch?v=nM_txL43iFM

Jag är jobbig och måste länka men jag kan iaf betala mina räkningar på internet. MEN GLÄDJE!


VILD

"Jag vill äta på lyxrestaurang" sa marie.  Därför har vi idag varit på utflykt till Ekshärad för att äta på café. Man sänker sina krav när man bor i värmland. MEN iaf. holländaren visste hur man gjorde espresso och efter den gigantiska kaffekoppen blev jag helt VILD i flera timmar. Sådär vild så jag kände att jag var tvungen att prata och skrika när jag var ute och gick med Connie. Vi var ensamma och pratade om slakteriet, bilarna och våren. Hon kan vara lite svårpratad ibland.

Andra höjdpunkter i erikshärad var estlandshjälpen, lantmännen och Icaindianen. WOW!

I stallet hände det en sån jävla special grej! Men eftersom welshen vill hålla sig lite anonym, så tänker jag inte att visa det här.

 ELLER JO. SÅ jävla EXOTISK händelse att hon bara la sig ned sådär! I sin särk också!

I morgon är det dags för ett livsprojekt och det är den norska deklarationen. Jag har liksom läst på som FAN, beställt nya pinkoder och nu får det inte ta längre tid. Varför är det ingen som lär mig deklaration, webbdesign och bilkörning på vintern? GE mig SKOLA tack.

Nu kom jag hem från paradiset och kollade lite på tv med mamma. Motoboy, som var väldigt bra och sen en som byggde ett livsprojekt av PINNAR liksom. Alla kan vara kreativa bara man bestämmer sig för det.

Mera tv. En amerikan fick man följa och precis där var den, den sk, "african womans boodie". Det ska sägas med irländsk dialekt för att komma till sin rätt. MEN iaf. USCHa att ha en sådan lämpar sig egentligen inte alls för någonting.  
-Men Sandra "Det är värre att ha platt-stjärt"

Plattstjärt eller inte, det är iaf våren uut. OCH jag är så jävla lycklig egentligen!


Det ÄR inte roligt längre

Detta matlagande, som förut var mitt kall, min passion och enda väg till lycka, har förvandlats och blivit en jävla BÖRDA.

"SANDRA, HJÄLP MIG MED MATEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " OCh jag bara nej NEJ NEJ jag vill inte. DET finns anledningar:

Åh, .. Är det vitlök i maten?
Åh,... Är det Paprika i maten?
Åh,.. är det gurka i maten?
Åh,... jag tycker inte om ägg..
Åh,... jag tycker inte om ost..
Sandra du gör alltid fisken rå, jag vill ha den torr så det knakar i munnen.
Då kan man ju säga att detta är en sk. vegetarianfamilj också. Mm köp en jävla älgstek och jag lagar till den i ett nafs. Man säger ju att begränsingar föder kreativitet men inte i detta fall. Otacksamhet föder bara hat ångest och olust.

Jag vill älska att laga mat igen. GE MIG min besatthet tillbaka GUD.

Jag vill bo i ett eget kök och laga min egen mat till bara mig själv.
Nu har jag liksom sökt till Uppsala i höst och jag VET typ att jag inte kommer att komma in. VARFÖR ska min slapphet i historia A påverka mitt liv typ 8 år senare? Men jag ska nästla mig in, på laglig eller olaglig väg. DET ska gå. Förfalska intagningsbeskedet, stresläsa upp kurserna historia religion och svenska på komvux, eller bara att klä ut mig till duktig 20,0 student.
Precis som jag blev besatt av att ha cats mc boots i vintras är jag nu besatt av att mitt liv ska bestå av beteendeveteskaplig utbilning. BESATT. HJÄLP MIG.

Annars så väntar nog big drama om några timmar. Familjen här ska först genomföra den sista måltiden. USCH vilket "MAS" det kan vara på föräldrar. 

Pengar

Jag och Marie kollade på lotto förut och då trodde vi att vi vann 23 miljoner. Kanske var det bara bananchokladpajen, men det Kändes liksom ATT NU KOMMER PENGARNA.

Hur skulle livet se ut?

Ja Oj. FAN vad jag skulle pimpa audi 80, jag skulle köpa en sån läderväst och jag skulle antagligen köpa en ny grimma till connie. Men sen då. Skulle det bli bättre eller vad?

Haha BORINGGIRL. OCh livet är ju egentligen väldigt bra nu. MEN ett sto skulle det bli.

Dagens bästa var stylistjobbet jag utförde på rickard, maries paj och extremt flitiga barn som smutsade ner sig åt mig.

Detta är känslan just nu.

Beigesandra

EN sådan väldigt JOBBIG rastlöshet infann sig efter maten nu. Det kanske var torsken med äggsåsens fel? Eller det faktum att jag inte fick ta av tiramisun som är i frysen för att den ska sparas till oväntade gäster. MEN HALLÅ.

Utekvällen igår jag vet inte ens vad jag ska säga. Helt jävla Stôllig var den. På uul, med solfjädersinredning, sprängd högtalare som i sin trasighet var fastspänd med ett spännband uppe i ett hörn. 

Idag är jag helt bakfull och totalt orkeslös, verkligen.  Hallonshotens fel. Beige är jag. MEN ÅH det finns grejer som gör att man tänker, jobba ja varför inte. Detta är typ det snyggaste inom klädväg på länge. Kolla LÄDER´och skor och bli helt galen. OCH eftersom jag är en snålis, så blir jag inte avis. http://www.allsaintsshop.co.uk/womens/leather/

Stallet, pälsfällning, insläpp, snålblåst och jävla blötläggning av kräsenhästens betfor.

Utkast: ...


Hjälp mig, RÄDDA MIG

Det har hänt något fruktansvärt, hemskt och totalt obegripligt, facebook har slutat fungera i huset. FACEBOOK, detta forum för snokeri, vänskap, hat, liv, kärlek, skryt och LIVSVIKTIGHET. Hur ska jag hålla kolla på alla mina vänner? Hur ska jag veta när nästa klasskompis skaffar barn, hur ska jag veta om jag ska rida den eller den hästen, och HUR SKA JAG VETA NÄR FOLK PLANTERAT SINA LÖKAR? Jag har tjatat på alla som jag tycker har lite mera internetskills än mig och HINTAT att de ska ge mig tips om hur felet ska avhjälpas, men INGEN NAPPAR. DE bara HÅNAR. FÖRSTÅ.

jag likställer det med:

-Inget internet i en svinstia i Norge
-Att tappa bort plånboken
-Då lunar låg nere på den tiden då det användes som raggningsportal

Hoppet vilar hos min bror som ligger där nere och SLÖAR när hans syster lider. Jag måste få en hållhake på han.

MEN men. DEN tid som skulle ha använts till snokande i vänner och ovänners liv har jag använt till annat. Oj så mycket vettigt jag fått gjort. Verkligen.

MEN HJÄLP MIG DÅ FÖR I HÄLLVETE.


Ätbegränsare


Ägg

Mamma skrek igår, "HAHA TItta vad mycket ägg jag har köpt!" I kylskåpet hade vi då sex kartonger ekologiska ägg, varav ETT var en tolväggskartong. Detta i en familj på 3 personer där en äter som en fågel och inte räknas.

Men vart man än vänder sig i världen är DEN där, jag pratar om ANNONSEN för äggdonation. Är det ett tecken eller vad vill den mig? Ja tack, ekonomiskt oberoende. 

Ja i morgon ska jag steka mig ett ägg och äta det på en smörgås, eller macka om man talar utländska. Senap, ost, och pepparrotsfärskost. SEN svartpeppar och flingsalt.

Det roligaste idag var återupptäckten av käklås, youtube, käklås. Det är bara SÅ bra. Connie har en sk. ätbegränsare men jag har aldrig använt den eftersom jag tycker det är lite grymt. Men JAG kanske skulle behöva en ibland. Mamma erbjöd sig att vara "keeper of the käklåskey." Jag ska ju tillverka ett själv av en munkorg till hund (stor storlek) som sedan fästes med nån gammal tygel rund huvudet och sedan ett hänglås med nyckel på det. Jag kommer bara att kunna inta föda med sugrör, alltså typ drinkar, öl och smoothies. INGA flera sötebrödsdagar. INTE ens de röta fodermorötterna kommer att slinka ner.

Hur kommer det att gå?

HAHA besatt redan

Ett mail från karolinska. Jag tänkte ok, antagligen inget virus och öppnar och får detta:

TACK!
Vi har nu avslutat med sista försökspersonen i studien "Överaktivblåsa".
Vi vill tacka alla som deltagit aktivt i studien, alla ni som kommit på screeningbesök, alla ni som vi har ringt och alla er andra som står med i vårt register och som gör det möjligt att genomföra kliniska prövningar.

Ok jag är fast i bloggandet.
 


FULT

Mähh Är detta helt bajs eller? JAG FATTÖR INT.
En ny blogg, ett försök till att älska mig själv.

Idag kom rickard hem, och som vanligt hade "påskharen" gömt ägg som skulle letas upp. Detta är en tradition i vår familj som är viktig, ja viktigare än allt annat faktiskt. Eftersom vi båda har närmat oss vuxen ålder har äggletandet blivit svårare och svårare, men med dagens teknik använde jag mig av mobiltelefonen för att ringa haren och fråga vart det sista ägget var gömt. DET var under en stor lövhög, under en gren. Äggen brukar innehålla typ trisslotter, godis och pengar, men i dessa kristider fick vi nöja oss med bara godis.

Sen gick vi in och jag drack vin medan mamma drack bult/mäsk. Jag vet inte ens vad jag ska säga.. "Det är ju riktigt gott"

Idag har jag typ varit i stallet hela dagen. OCH jag fick till och med ett par strumpor som tack för mina nästan-gråt-prestationer i ridhuset. Det tycker jag var snällt.

Nu ska jag försöka lägga in en bild men jag fatter ju int.
jag kan också berätta att det kommer bli en posing utav bara hellvete snart i denna bloggen. DET är dock svårt eftersom det roligaste och bästa är det fräckaste på gränsen till nej sandra, detta ska du inte skriva. Detta ska också bli ett försök till att visa mitt jävla happy life. haha OCH att jag är arbetslös spelar ju absolut inte in. Jag har ju massor av annat viktigt för mig egentligen.

OK. Och på kockskolan har vi lärt oss att man ska skriva långa texter i ett typsnitt där bokstäverna har "seriffer".  JA men det kan jag ju inte heller. USCH

Nu ska jag gå ner och eventuellt småäta av ägget, kylskåpet eller chipsen. En samling förslag till vad väveriet utanför tidafors ska användas till

Ok detta är ett protokoll över förslag till vad gamla väveriet i Tidafors ska användas till. Jag förtydligar sista meningen. 2 övriga oseriösa svar som ej kan redovisas men som kan få studeras om så önskas (bordeller hängbukssvin, hålla borta ungarna från utrustninigen m.m,...) Tidafors är ett litet samhälle utanför molkom.. mm bordeller.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0